Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 117

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 117

Περίληψη:   Η Λένα πιέζει τον Δημήτρη να της δώσει χρήματα, απειλώντας πως θα μιλήσει στην Αλεξάνδρα. Αυτός την προκαλεί να το κάνει και την φέρνει με το ζόρι μπροστά στη γυναίκα του… Ο Σιμόν ρωτάει τη Σάννυ αν είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο ‘Αρης συνεχίζει να περνά δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων του, οι οποίοι στέλνουν στην οικογένειά του ένα dvd με τον ‘Αρη να μιλάει στην κάμερα. Η Μαντώ μαλώνει για άλλη μια φορά με την ‘Ελσα, η οποία απειλεί ότι θα φύγει οριστικά από τη φάρμα. Η Σάννυ μαλώνει με τη Νάνσυ, στην προσπάθειά της να την πείσει να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της. Η ‘Αννα πιέζει τον Μπίλλυ να της πει το καινούριο επώνυμο της ανιψιάς του… Στο μεταξύ, ο Θεόφιλος τής προτείνει να ενημερώσουν την αστυνομία για να βρουν ποιος έριξε τα φέιγ – βολάν στην αυλή του κολεγίου… Ο Γρηγόρης προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την Κρίστη, αλλά εκείνη απορρίπτει την πρότασή του. Στο μεταξύ, η ‘Αννα φωνάζει τη Μαντώ στο γραφείο για να συζητήσουν το θέμα των διδάκτρων. Ο ‘Αρης ανεβάζει πυρετό και οι απαγωγείς αποφασίζουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.