Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 115

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 115

Περίληψη: Η Βίκυ ρωτά τον Σταύρο αν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο σπίτι τους ο Μανώλης και εκείνος ανταποκρίνεται θετικά. Η αγωνία της Αλεξάνδρας για τον ‘Αρη κορυφώνεται . Παράλληλα, ο ‘Αρης περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια των απαγωγέων του, που του φέρονται με αυταρχικό και βασανιστικό τρόπο. Ο Σήφης προτείνει στην ‘Αντα να βγουν το βράδυ, αλλά εκείνη αρνείται, πετώντας του υπονοούμενα και λέγοντας ότι σκοπεύει να βάλει στη θέση του τον παραγωγό και όποιον άλλο συνεργάστηκε μαζί του για να της κλέψουν το τραγούδι… Ο Στράτος συμφιλιώνεται με τη Μαντώ, αλλά της τονίζει πόσο πολύ αγαπά την ‘Ελσα. Στο μεταξύ, η Σάννυ πάει στον Σιμόν και του ανακοινώνει πως του έχει ευχάριστα νέα. O Δημήτρης και η Αλεξάνδρα ενημερώνουν την Τάνια για την απαγωγή του ‘Αρη και της ζητούν να τους βοηθήσει διακριτικά, χωρίς να μαθευτεί. Στο κρησφύγετο των απαγωγέων, ο ‘Αρης υποφέρει από οξείς πόνους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.