Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 114

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 114

Περίληψη: Η Φαίη, ανήσυχη από την αργοπορία του ‘Αρη, τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα και της εξηγεί τι έχει συμβεί. Η Αλεξάνδρα πανικοβάλλεται και ειδοποιεί τον Δημήτρη για την εξαφάνιση του ‘Αρη. Την ίδια ώρα, ο ‘Αρης περνά δύσκολες στιγμές στα χέρια των απαγωγέων. Ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα επισκέπτονται την Τάνια και της διηγούνται όσα έχουν συμβεί και εκείνη προσπαθεί να βοηθήσει όσο της επιτρέπουν οι συνθήκες. Στο μεταξύ, στο πάρτυ γενεθλίων του “Λαγού” στην αποθήκη, ο Σταύρος περνά όμορφες και τρυφερές στιγμές με τη Μαρία, η οποία δείχνει πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Η περίσταση του δίνει την ευκαιρία να έχει και μία εκ βαθέων συζήτηση με τον κολλητό του, τον Ρώσο. Στη φάρμα, η ‘Ελσα δείχνει αποφασισμένη να κάνει τη ζωή δύσκολη στη Μαντώ, πράγμα που βάζει τον Στράτο σε δύσκολη θέση. ‘Οσο περνά η ώρα, ο ‘Αρης φοβάται όλο και περισσότερο… ‘Ενα mail με τις απαιτήσεις των απαγωγέων κάνει την Αλεξάνδρα να λιποθυμήσει… Ο Δημήτρης προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του για να μπορέσει να βοηθήσει το γιο του που κινδυνεύει…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.