Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 113

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 113

Περίληψη: Η Σάννυ, με τη βοήθεια της Φρύνης, στήνει παγίδα στον Θεόφιλο για να τον αναγκάσει να αφήσει ήσυχο τον Σιμόν.. Ο ‘Αρης κανονίζει ένα διήμερο με τη Φαίη, τη στιγμή όμως που ετοιμάζεται να την πάρει από το σπίτι της, πέφτει θύμα απαγωγής… Ο Θεόφιλος ζητά από τη Σάννυ να βρεθούν με σκοπό να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και η Σάννυ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Ειδοποιεί τη Φρύνη για την έξοδό τους.Η ‘Αννα και ο Δημήτρης συζητούν τις πιθανές εξελίξεις τώρα που η Αλεξάνδρα ενημερώθηκε για το θέμα των ανωνύμων αναρτήσεων στο site της σχολής. Η Αλεξάνδρα πιέζει τη Χρύσα να επισκεφθεί ψυχολόγο, προκειμένου να τη βοηθήσει με το πρόβλημα της κλεπτομανίας… Ο Σταύρος συνεχίζει τα ιδιαίτερα μαθήματα με την Χρύσα, πράγμα που δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη ανησυχία στη Βίκυ. Η Φαίη περιμένει τον ‘Αρη να περάσει να την πάρει για το διήμερό τους στο Ναύπλιο αλλά η ώρα περνά χωρίς καμμία επικοινωνία. Ο ‘Αρης είναι αναίσθητος στα χέρια των άγνωστων απαγωγέων του…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.