Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 112

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 112

Περίληψη: Μετά την επίθεση που υπέστη, η Λένα ζητά κι άλλα χρήματα από τον Δημήτρη. Η ‘Αννα ζητά να δει την Αλεξάνδρα για το θέμα των χορηγιών του κολεγίου. Η Σάννυ οργανώνει με τη βοήθεια της Φρύνης την παγίδα για τον Θεόφιλο. ‘Ενας άγνωστος πετά στο προαύλιο του κολεγίου φέιγ βολάν με τη φωτογραφία του ανάπηρου νέου και τη λεζάντα που ρωτά ποιος είναι υπεύθυνος γι’αυτό. Η ‘Ελσα έρχεται σε κόντρα με τον Στράτο  που πιέζεται από τα οικονομικά θέματα της φάρμας. Η Βίκυ συναντά την ‘Αννα στο γραφείο της Αλεξάνδρας και ταράζεται στην ιδέα ότι μπορεί να την αναγνωρίσει. Στο μεταξύ, η ‘Αννα αποφασίζει να αλλάξει τακτική με τον ‘Αρη και να περάσει στην επίθεση. O Κίμωνας ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα χαρούμενος ότι κέρδισε τη δικαστική μάχη εναντίον της πρώην συζύγου του. Η Μαντώ μαθαίνει ότι ο Γιάννης πούλησε το σπίτι του, προκειμένου να μαζέψει και να της δώσει λεφτά. Η ‘Αντα θέλει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τον παραγωγό που της την έφερε κλέβοντας το τραγούδι της. Τον ξαναπλησιάζει και του στήνει μια πολύ καλά σχεδιασμένη παγίδα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.