Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 107

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 107

Περίληψη: Η Νάνσυ ανοίγεται στην Κρίστη και της αποκαλύπτει ότι ο άντρας που κόλλησε μαζί του και της φέρθηκε τόσο χυδαία, είναι ο ίδιος άνθρωπος που δυσκολεύει τη ζωή της κόρης της στο κολέγιο και η Κρίστη σιχαίνεται: ο συνάδελφός της, ο Γρηγόρης. Η Κρίστη μένει άφωνη και η Νάνσυ τη βάζει να της υποσχεθεί ότι δεν θα του πει τίποτα. Στο μεταξύ, το κόλπο της Βίκυς με τη βαλίτσα πιάνει και ο Σταύρος της εξομολογείται ότι την άνοιξε κρυφά απ’ αυτήν και τώρα πια δεν υπάρχει κανένα φάντασμα ανάμεσά τους. Της ζητά συγγνώμη και της λέει πόσο την αγαπάει. Η Βίκυ ανακουφίζεται και συγκινείται με τη δήλωση του γιου της, ενώ η αγωνία της μην παίξει κάτι ανάμεσα σ’ αυτόν και τη Χρύσα, μεγαλώνει. ‘Ετσι, ζητά από το Ρώσο να έχει το νου του και να την ενημερώσει αν διαπιστώσει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Ρώσος τη ρωτά το λόγο, αλλά η Βίκυ αποφεύγει να του δώσει πολλές εξηγήσεις. Ο Δημήτρης εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία για τη Βάσω Παπαναστασίου και το γιο του… Στο μεταξύ, η Μαντώ συνειδητοποιεί ότι φέρθηκε με μεγάλη ευπιστία όσον αφορά στη σχέση της με τον Γιάννη. Αποφασίζει να είναι ειλικρινής με τον αδερφό της τον Στράτο και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με το σε ποιον δάνεισε τα χρήματα, αλλά και τι συνέβη το βράδυ του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στους γονείς τους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.