Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 102

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 102

Περίληψη: Η Κρίστη πλησιάζει την Σάννυ και της ζητά να πάψει να απορρίπτει τον εαυτό της και να αναλαμβάνει ευθύνες που δεν αντιστοιχούν στην ηλικία της. Η ‘Αντα κατηγορεί τον Σήφη ότι έστησε κομπίνα εις βάρος της, με τη βοήθεια του παραγωγού, αλλά  εκείνος το αρνείται. Ο Γρηγόρης καταφέρνει να μπει στον υπολογιστή του Σταύρου και να κατεβάσει μια φωτογραφία του Μπίλι. Η Μαρία λάμπει από ευτυχία, αλλά η Ζωή της λέει να μην ενθουσιάζεται και να ‘ναι προσεκτική, αν θέλει να κερδίσει πάλι τον Σταύρο. Η Αλεξάνδρα στήνει άγριο καυγά με τον ‘Αρη με αφορμή το αλκοτέστ και του παίρνει το αυτοκίνητο μέχρι να συμμορφωθεί. Η Βίκυ κρύβει το περιεχόμενο της βαλίτσας… Ο ‘Αρης επισκέπτεται τη Φαίη και της λέει ότι δεν μπορούν να πάνε την προγραμματισμένη τους βόλτα. Αποφασίζουν να μείνουν σπίτι, μαζί… Η ‘Αννα βλέπει τυχαία τη φωτογραφία του Μπίλι στο p.c. του Δημήτρη Μαλτέζου και παγώνει σα να είδε φάντασμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.