Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο101

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 101

Περίληψη: Επιστρέφοντας από τη Φαίη, ο ‘Αρης πέφτει σε μπλόκο της αστυνομίας και βρίσκεται θετικός στο αλκοτέστ. Τηλεφωνεί στη Χρύσα να έρθει να παραλάβει το αυτοκίνητο, ενώ εκείνη φροντίζει να ενημερωθεί για το θέμα και ο Δημήτρης. Η ‘Αντα αιφνιδιάζει τον Σήφη και απαιτεί να μάθει τι πάρε – δώσε έχει με τον παραγωγό που της έκλεψε το τραγούδι. Ο Σταύρος δηλώνει στο Ρώσο ότι μετάνιωσε που παράτησε τη Μαρία, αλλά αυτός δεν φαίνεται να πείθεται. Ο Θεόφιλος στήνει καρτέρι έξω από το σπίτι του Σιμόν και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση… Ο Στράτος πιέζει την Μαντώ να του αποκαλύψει την αλήθεια για τα λεφτά και εκείνη του λέει ότι τα δάνεισε, αλλά δεν μπορεί να του πει σε ποιον.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.