Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 100

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 100

Περίληψη: Η συζήτηση της Φαίης και του Σταύρου τελειώνει με έναν αποχωρισμό που μοιάζει οριστικός. Η Κρίστη προσπαθεί να βγάλει τη Σάννυ από το «λήθαργο» που έχει πέσει και την παρακινεί να έρθει στο σπίτι της για να μιλήσουν. Η Χρύσα πιέζει τον Δημήτρη να της πει τι εντύπωση αποκόμισε από τη συνάντησή του με τον Σταύρο. Η Βίκυ ρωτά με αγωνία τον Σταύρο πώς πήγε το ραντεβού του με τον Μαλτέζο και εκείνος της λέει ότι απέρριψε την πρόταση που του έγινε… Ο Γιάννης προσπαθεί να πουλήσει το μαγαζί, αλλά συνέχεια παρουσιάζονται μπροστά του διάφορα εμπόδια. Πρώτη μέρα δουλειάς με το ταξί για τον Ρώσο, που ξεσηκώνει την περιέργεια, αλλά και τα πειράγματα των δικών του. Ο Σταύρος συνοδεύει τη Μαρία σε ένα κλαμπάκι, όπου πάνε οι δυο τους παριστάνοντας το ζευγάρι μπροστά στους φίλους της Μαρίας…Ο ‘Αρης έχει ετοιμάσει μία ονειρική βραδιά για τα γενέθλια της Φαίης. Ο Σταύρος και η Μαρία έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και καταλήγουν στο σπίτι του Σταύρου όπου πέφτουν στο κρεβάτι με το πάθος τους να έχει ζωντανέψει. Ο ‘Αρης σαγηνεύει τη Φαίη με τις πράξεις αλλά και τα λόγια του…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου) και η ‘Αννα Αδρανού (‘Αννα Σπανού).
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.
Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.