Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 98ο

Περίληψη: Ο Μανώλης παίρνει τη Βίκυ να βγουν και να τη γνωρίσει στους φίλους του. Η Κρίστη πείθει τη Νάνσυ να αρχίσει συνεδρίες, για να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό της. Η Αντέλα ευχαριστεί τον Ρώσο γι’ αυτό που έκανε και του υπόσχεται ότι θα είναι πάντα κοντά του. Πλησιάζουν τα γενέθλια της Φαίης και ο ‘Αρης είναι αποφασισμένος να της δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του. Η ‘Αντα ανακαλύπτει την ανάμειξη του Σήφη στην υπόθεση κλοπής του τραγουδιού της. Η Φρύνη έχει ένα σχέδιο για να πάρουν την εκδίκησή τους από τον παραγωγό. Η Αλεξάνδρα κανονίζει με τον Δημήτρη να βγουν και τηλεφωνούν σε ραδιοταξί. Ο ‘Αρης ζητά από τον Δημήτρη να τον αφήσει να δουλέψει στην εταιρία, κι όταν εκείνος αρνείται, ο ‘Αρης τον κατηγορεί πως κάτι του κρύβει… Η Βίκυ έρχεται να παραλάβει το ζεύγος Μαλτέζου για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. Η αμηχανία του Δημήτρη είναι φανερή…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα), Εύα Γαλάνη (‘Ελσα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.