Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 91ο

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα, με τη βοήθεια του κλειδιού, δείχνει αποφασισμένη να εντοπίσει τη θυρίδα και κατ’επέκταση και τη διαθήκη του Βαλάτου. Ο Δημήτρης προσπαθεί να την αποτρέψει, γιατί φοβάται για το τι μπορεί να κρύβει, αλλά η Αλεξάνδρα έχει πεισμώσει να μάθει την αλήθεια. Η Φαίη προσπαθεί να δικαιολογήσει την ξαφνική αποχώρηση του Σταύρου από την ομάδα, αλλά η ‘Αντα καταλαβαίνει ότι μάλωσαν. Ο Αστυνόμος Μακρής συνταξιοδοτείται και ζητάει από την Τάνια να λύσει το μυστήριο με το θάνατο της ‘Αρτεμης, φωτογραφίζοντας τον Δημήτρη ως κύριο ύποπτο. Η Βίκυ προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο ότι το γράμμα που διάβασε δεν είχε παραλήπτη και εκείνος την συμβουλεύει να ξεπεράσει πια τον νεκρό πατέρα του και να αναζητήσει αλλού την ευτυχία. Η Μαργαρίτα ενημερώνεται από τον επιστάτη του σχολείου ότι κάποιοι γύρευαν πληροφορίες για την ‘Αννα και την ειδοποιεί. Ο Σιμόν πιέζει τη Σάννυ να παραδεχτεί τα συναισθήματά της για εκείνον, όμως εκείνη δεν νιώθει έτοιμη για κάτι τέτοιο. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης επισκέπτεται τη Λένα με επικίνδυνες διαθέσεις.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα), Κωνσταντίνα Τζώρτζη (Μαργαρίτα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.