Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 90ο

Περίληψη: Η Λένα πηγαίνει στη D – Port να δουλέψει. ‘Οταν ο Δημήτρης τής θυμίζει, σε έντονο ύφος, την απόλυσή της την προηγούμενη μέρα, εκείνη τον εκβιάζει ανοιχτά. Η ‘Αννα λέει στην ‘Αντα και τον ‘Αρη πως η Ελένη ήταν μυθομανής και είχε ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο πριν πεθάνει. Ο Ρώσος βρίσκει τη Βίκυ και της δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της Φαίης. Η Σάννυ λέει στη Νάνσυ πως θα γυρίσει στο σπίτι, με τον όρο ότι αυτή δεν θα ξαναβρεθεί ποτέ με τον Γρηγόρη. Η Αλεξάνδρα δείχνει το κλειδί στο συμβολαιογράφο του Βαλάτου, ο οποίος όμως δεν έχει ιδέα για το πού μπορεί να βρίσκεται η διαθήκη του, ή η θυρίδα που την περιέχει. Η Φαίη ελπίζει να προσεγγίσει τον Σταύρο και να του μιλήσει, εκείνος όμως της φέρεται τελείως παγερά και αδιάφορα. Ο ‘Αρης και η ‘Αντα φτάνουν στο λύκειο που δούλευε παλιά η ‘Αννα, δεν καταφέρνουν όμως να μάθουν κάτι… Η Φαίη ζητάει από τον Σταύρο να κάνουν άλλη μία προσπάθεια και αυτός σηκώνεται και φεύγει, αφήνοντάς τη σύξυλη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Κων/νος Γαβαλάς (Στράτος), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.