Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 87

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 87ο

Περίληψη: Η Νάνσυ αναζητά τηλεφωνικά τη Σάννυ που βρίσκεται στη φάρμα της Μαντούς. Εκείνη, μετά από πίεση της Φρύνης, αποφασίζει να απαντήσει. Η Μαντώ λέει στη Σάννυ ότι φταίει η ίδια για το θάνατο των γονιών της. Η Σάννυ, πικραμένη, της εξομολογείται για το θάνατο του αδερφού της από τροχαίο, με το αμάξι που η ίδια οδηγούσε. Ο Γρηγόρης βρίσκει έξω από το σπίτι του τη Νάνσυ σε άθλια κατάσταση. Χωρίς να ενδιαφερθεί καθόλου να τη βοηθήσει, της φέρεται σκληρά και τη διώχνει σαν το σκυλί. Ο Σταύρος βλέπει τη Βίκυ να γράφει σε ένα χαρτί, αλλά εκείνη ξεγλιστράει από τις ερωτήσεις του, αποφεύγοντας να του δώσει τις απαντήσεις που ζητάει. Η Τζίνα εκφράζεται υποτιμητικά για τη Μαντώ και ο Γιάννης, έξαλλος, μαλώνει μαζί της. Ομολογεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Μαντώ και φτάνει στο σημείο να χαστουκίσει την Τζίνα, η οποία τον απειλεί πως θα τον εκδικηθεί. Η Φαίη, επηρεασμένη από το ατύχημα των γονιών της Μαντούς, συμφιλιώνεται με την Εύα. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει στο ίδρυμα Βαλάτου το κλειδί για το σπίτι του πατέρα της… Ο Σταύρος βρίσκει στα σκουπίδια το σκισμένο γράμμα της Βίκυς και επιχειρεί να το διαβάσει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.