Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 86

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 86ο

Περίληψη: Τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν τη Μαντώ με τη φάρμα, αλλά μεταξύ τους δημιουργούνται εντάσεις. Η Βίκυ παρακαλεί τον Ρώσο να βρει το τηλέφωνο της Φαίης, με σκοπό να την συναντήσει και να μάθει αν πράγματι αγαπάει τον Σταύρο. Παράλληλα, η Φαίη κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει τον Σταύρο, μάταια όμως… Η ‘Αννα επισκέπτεται τη Μαργαρίτα, τη μητέρα του πρώην μαθητή που τραυμάτισε κάποτε, και της δίνει κάποια χρήματα για τα έξοδα του παιδιού. Η Χρύσα αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Δημήτρη για να αναλάβει το τυπικό μέρος της κηδείας, καθώς η Μαντώ είναι σε κατάσταση σοκ. Ο Αστυνόμος Μακρής ανακρίνει την ‘Αννα σχετικά με το παρελθόν της και τη σχέση της με τον Βαλάτο. Ο ‘Αρης προσπαθεί να πλησιάσει τη Φαίη και εκμεταλλευόμενος το βαρύ κλίμα στη φάρμα, της ζητάει να πάνε μια βόλτα με τα άλογα. Την ίδια ευκαιρία, όμως, αρπάζει και η Χρύσα και ζητάει από τον Σταύρο να γίνουν και πάλι φίλοι. Ο Δημήτρης καλεί τη Βίκυ για να τον μεταφέρει στο ιπποφορβείο, χωρίς να ξέρει ότι εκεί βρίσκεται και ο γιος της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.