ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 85ο

Περίληψη: Η ‘Αντα και ο ‘Αρης ψάχνουν και ανακαλύπτουν πολύ σημαντικά πράγματα για το παρελθόν της ‘Αννας… Η γυναίκα του Κίμωνα τον εμποδίζει να δει το παιδί του. Εκείνος φτάνει έξω από το σπίτι και ζητάει εξοργισμένος να τον αφήσει να δει την κόρη τους. Ο Γρηγόρης λέει στον Μαλτέζο πως είναι στριμωγμένος οικονομικά και εμμέσως τον εκβιάζει να του κάνει αύξηση. Ο Γιάννης φτάνει στη φάρμα και απαιτεί να δει τη Μαντώ, η οποία τελικά τον διώχνει, παρά την αγάπη που νιώθει γι’ αυτόν. Ο Κίμωνας συλλαμβάνεται και τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα να πάει στο αστυνομικό τμήμα. Η ‘Αντα προσπαθεί να εξηγήσει την παρουσία της στην κλινική, αλλά η ‘Αννα δεν πείθεται. Την παρακολουθεί και την βλέπει να φεύγει με τον ‘Αρη. Η ανίδεη Λίνα επιστρέφει στη φάρμα και η Κρίστη συμβουλεύει τη Μαντώ να της πει αμέσως για το θάνατο των γονιών τους. Η Μαντώ καταρρέει και η Κρίστη αναλαμβάνει τον δυσάρεστο αυτό ρόλο. Η αντίδραση της μικρής Λίνας είναι σπαρακτική…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.