Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 83

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 83ο

Περίληψη: H ‘Αντα, κουρέλι μετά από το περιστατικό με τον παραγωγό που της έκλεψε το τραγούδι, είναι απαρηγόρητη. Ο ‘Αρης είναι δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, αλλά, εν αγνοία του, τη ρίχνει σε ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια όταν την αφήνει και πάει να δει τη Φαίη… Η Φρύνη συναντά τον Σταύρο, και του δείχνει το υλικό με τον ‘Αρη, αλλά εκείνος αν και παραδέχεται ότι αγαπά τη Φαίη, εμμένει στο χωρισμό τους. Ο Μιχάλης γίνεται πολύ σκληρός με τη Μαντώ κι εκείνη φεύγει από το σπίτι κλαίγοντας μέσα στη νύχτα. Στην ταβέρνα, είναι εμφανές ότι Σταύρος και Μανόλης συμπαθιούνται. Η Μαντώ πηγαίνει ταραγμένη από το μπαρ του Γιάννη και κάνουν έρωτα. Ο Μιχάλης κι Αναστασία βγαίνουν να τη ψάξουν στη βροχή και τρακάρουν με το αυτοκίνητο… Η Χρύσα είναι απογοητευμένη από την «πόρτα» που της έριξε ο Σταύρος. Στο μεταξύ, η Μαντώ ειδοποιείται για το ατύχημα των γονιών της. Μαζί με τη Φρύνη, τη Φαίη και τη Σάννυ φεύγουν για το νοσοκομείο…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.