Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 78ο

Περίληψη: Η Μαρία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Σταύρο και τη Φαίη, μηχανεύεται συνέχεια τρόπους να διεκδικήσει τον Σταύρο και η Ζωή αρχίζει να  προβληματίζεται με την εμμονή της  κόρης της. Η Φαίη είναι ακόμα απαρηγόρητη μετά τον καυγά της με τον Σταύρο. Η Φρύνη  τη συμβουλεύει να προκαλέσει τον ‘Αρη και να τον κάνει να ομολογήσει, ότι αυτός έστησε τη βραδιά με την Εύα στο εστιατόριο. Η ίδια θα φροντίσει να καταγράψει στο βίντεο τη σχετική δήλωση. Η Μαρία πηγαίνει από το σπίτι του Σταύρου κι εκείνος της λέει πως η ιστορία του με τη Φαίη είναι παρελθόν. Η Μαντώ λιποθυμά κι οι γονείς της ανησυχούν. Στο μεταξύ, η Λένα ψαρεύει τον Δημήτρη για τα έσοδα του παιχνιδιού κι εκείνος παραξενεύεται. Η Χρύσα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σταύρο, αλλά εκείνος την κρατά σε απόσταση, λέγοντας ότι δε θέλει σχέσεις με κανέναν από το κολέγιο. Ο Μιχάλης, σοκαρισμένος, ανακαλύπτει πως ο λογαριασμός στην τράπεζα έχει αδειάσει. Η ‘Αννα παρακαλεί την Κρίστη να κάνει ομαλή την επάνοδο του Σταύρου στο κολέγιο.Ο Μακρής επισκέπτεται την ‘Αννα και τη στριμώχνει με τις ερωτήσεις του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.