Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 76

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 76ο

Περίληψη: Η Σάννυ, έξαλλη από τα ψέματα της Νάνσυ, έρχεται σε σύγκρουση μαζί της και φεύγει από το σπίτι. Η Μαντώ πάει στο μπαράκι και δίνει στον Γιάννη έναν φάκελο με χρήματα. Εκείνος χαίρεται αρχικά, αλλά όταν μένει μόνος του, γεμίζει τύψεις για την απάτη σε βάρος της Μαντούς…. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα συμπαραστέκεται στον ‘Αρη που είναι πληγωμένος από την απόρριψη του Δημήτρη  και υπόσχεται να μιλήσει στον άντρα της. Η Σάννυ ζητά καταφύγιο στο σπίτι του Σιμόν, αυτός προσπαθεί να το αποφύγει αλλά αυτός τη ρωτά τι θα απογίνει ο ‘Αγγελος. Ο Σταύρος δεν έχει αποφασίσει αν θα επιστρέψει στο κολέγιο, όταν παίρνει ένα τηλεφώνημα από την ‘Αννα που τον προτρέπει να μη χαλάσει το μέλλον του για ένα πείσμα. Η μαία ξυπνά και η αποκλειστική σπεύδει να ειδοποιήσει την ‘Αννα για την εξέλιξη αυτή… Ο Μακρής ψάχνει για στοιχεία που θα μπορούσαν να αναιρέσουν την εκδοχή της αυτοκτονίας. Ο ‘Αρης ψάχνει κρυφά στα αρχεία του Ιδρύματος για τον αδερφό του. Εκεί τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.