ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 75ο

Περίληψη: Η Φαίη είναι διαλυμένη από τις εξελίξεις, όμως η Φρύνη τη συμβουλεύει να το παλέψει και να μην τα παρατήσει τόσο εύκολα. Ο Δημήτρης συναντά τον αστυνόμο Μακρή στο ‘Ιδρυμα και οι ερωτήσεις που του κάνει σχετικά με τον θάνατο της ‘Αρτεμης τον προβληματίζουν. Ο Αστυνόμος δεν φαίνεται να πείθεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία και ζητά από την Αλεξάνδρα να μιλήσουν. Η ‘Αννα εξηγεί στον Σταύρο ότι το θέμα με την κλοπή των θεμάτων  έκλεισε και μπορεί να γυρίσει στο κολέγιο, όμως εκείνος θέλει να τιμωρηθεί ο ‘Αρης για ό,τι έγινε. Ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι η Λένα του στήνει κάποια παγίδα με το λεκιασμένο πουκάμισο. Η Νάνσυ επισκέπτεται τον Γρηγόρη με αφορμή το κρυολόγημά του, αγνοώντας ότι εκεί πηγαίνει και η Σάννυ. Ο Δημήτρης απαιτεί από τον ‘Αρη να πει όλη την αλήθεια στον Σταύρο για την κλοπή των θεμάτων. Στο μεταξύ, η μαία συνέρχεται ξαφνικά και ανοίγει τα μάτια… Η αποκλειστική που την επιτηρεί όμως, δεν αντιλαμβάνεται τίποτα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.