Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 74

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 74ο

Περίληψη: Η Βίκυ προσπαθεί να αποφύγει τον Δημήτρη, αλλά δεν τα καταφέρνει. Αυτός δείχνει να ανησυχεί, γιατί καταλαβαίνει ότι δε νοιώθει καλά. Η Μάρω κάνει άλλη μία προσπάθεια να προσεγγίσει τον Ρώσο, ο οποίος της κόβει κάθε ελπίδα να υπάρξει συνέχεια σ’ αυτό που ξεκίνησε μεταξύ τους. Η Φαίη συναντά τον Σταύρο, αλλά αυτός την αντιμετωπίζει σχεδόν εχθρικά, αρνείται να την ακούσει και τελικά τη διώχνει. Ο Δημήτρης πιέζει την Βίκυ να του δώσει το κινητό της, για να μπορεί να επικοινωνεί απευθείας μαζί της όποτε την χρειάζεται. Ο Σταύρος προσπαθεί να κάνει τον ψύχραιμο στη μητέρα του για το χωρισμό του με τη Φαίη αλλά μέσα του πονά… Η Χρύσα μιλά στον ‘Αρη για τα συναισθήματά της για τον Σταύρο. Ο ‘Αρης δε χάνει την ευκαιρία να υπογραμμίσει πόσο αντιπαθεί τον Σταύρο και ότι δε θα τον αποδεχτεί ποτέ… Ο αστυνόμος Μακρής αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτό του προκειμένου να εξιχνιάσει τη σκοτεινή υπόθεση του θανάτου της ‘Αρτεμης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.