ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 72ο

Περίληψη: Η ‘Αννα τηλεφωνεί στο Δημήτρη λέγοντάς του ότι θέλει να του μιλήσει για τον γιο του. Τα παιδιά ανησυχούν για τη τύχη του Σταύρου και ρωτούν τον Κίμωνα. Η Χρύσα τηλεφωνεί στον Σταύρο δήθεν για συμπαράσταση κι αφήνει αιχμές για τις φωτογραφίες του ‘Αρη και της Φαίης. Η ‘Αννα μιλάει στο Δημήτρη για τον αφύσικο ανταγωνισμό του ‘Αρη με τον Σταύρο και τον προκαλεί να ελέγξει τον υπολογιστή του, για να μάθει την αλήθεια για τη διαρροή των θεμάτων. Η Τζίνα πιέζει κι άλλο τον Γιάννη, για να αποσπάσει λεφτά από τη Μαντώ. Η Νάνσυ κρυφά από τη Σάννυ έχει ξανακυλήσει στο αλκοόλ πράγμα που επιδεινώνει τη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών. Η Μαρία νιώθοντας δικαιωμένη η ίδια από τα πρωτοσέλιδα για τον ‘Αρη και τη Φαίη μεταφέρει τα νέα στη Βίκυ. Η Εύα φεύγει για Θεσαλονίκη μετά τον τσακωμό της με τη Φαίη που προσπαθεί να βρει το κουράγιο να επικοινωνήσει με το Σταύρο…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.