Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 69

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 69ο

Περίληψη: Ο Σταύρος μαθαίνει ότι κατηγορείται για κλοπή των θεμάτων του διαγωνίσματος και φεύγει έξαλλος από το κολέγιο, πεπεισμένος ότι ο ‘Αρης του έχει στήσει παγίδα. Η Χρύσα και ο ‘Αρης μαθαίνουν τα νέα του θανάτου της ‘Αρτεμης. Η Χρύσα είναι αποφασισμένη να ζητήσει από τη μητέρα της να βοηθήσει τον Σταύρο αλλά σέβεται την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αλεξάνδρας. Ο Γιάννης δίνει το δαχτυλίδι στη Μαντώ, κίνηση που συγκινεί την κοπέλα. Η Εύα λέει στη Φαίη ότι θα γυρίσει στο σπίτι της και ότι καταλαβαίνει ότι ο έρωτας της κόρης της για τον Σταύρο είναι δυνατός. Η ‘Αννα επισκέπτεται τον Δημήτρη στο γραφείο του και του δίνει πληροφορίες για την πορεία των ερευνών για το θάνατο της ‘Αρτεμης. Η Λένα κρυφακούει τη συζήτησή τους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού), Θόδωρος Κατσαφάδος (αστυνόμος Μακρής)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.