Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 66

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 66ο

Περίληψη: Η Χρύσα επισκέπτεται τη Βίκυ με την πρόφαση ότι φέρνει τις ευχές της οικογένειάς της για γρήγορη ανάρρωση. Η Βίκυ αιφνιδιάζεται, το ίδιο και ο Σταύρος όταν επιστρέφει και τη βρίσκει εκεί. Ο ‘Αρης, η Αλεξάνδρα, η Εύα και η Φαίη πηγαίνουν σε εστιατόριο με σκοπό να γνωριστούν οι οικογένειες. Η Φρύνη φιλοξενείται στη φάρμα της Μαντούς όπου προσπαθεί να συμβουλεύσει την κοπέλα και να την ενθαρρύνει για τη σχέση της με τον Γιάννη. Η Νάνσυ κανονίζει έξοδο με τον Γρηγόρη και υπόσχεται στη Σάννυ ότι αν σοβαρέψει το θέμα με αυτό το φλερτ της θα της τον … γνωρίσει. Στο μεταξύ, στο εστιατόριο, η Αλεξάνδρα δικαιολογεί την αργοπορία του Δημήτρη ο οποίος υποτίθεται ότι έμπλεξε με κάτι απρόοπτο στη δουλειά του. Στην πραγματικότητα όμως, ο Δημήτρης είναι στο γραφείο της ‘Αρτεμης αποφασισμένος να παρακαλέσει, να ικετέψει, να δράσει… Παίζεται η ζωή του αλλά και η ζωή όλων τους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.