ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 65ο

Περίληψη: Η Φρύνη προσπαθεί να παρηγορήσει και να συμβουλεύσει τη Μαντώ για το πρόβλημα που έχει με τον Γιάννη. Ο Σταύρος πιέζει τη Φαίη να είναι πιο άμεση και αληθινή. Δεν καταλαβαίνει γιατί μονίμως υπάρχουν κωλύματα, εμπόδια και προβλήματα που τους εμποδίζουν να βρεθούν και να χαρούν την αγάπη τους. Ο ‘Αρης είναι πανευτυχής με την επικείμενη έξοδο της οικογένειάς του με τη Φαίη και την Εύα. Η Αλεξάνδρα τον προσγειώνει κάπως με αποτέλεσμα ο ‘Αρης να θυμώσει. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα μια που η αυριανή συνάντηση της ‘Αρτεμης με την Αλεξάνδρα θα αλλάξει για πάντα τη ζωή όλων. Ο ‘Αρης κλέβει τα θέματα του τεστ από το λαπτοπ του πατέρα του. Η Εύα είναι υπ’ ατμόν για τη συνάντηση με την οικογένεια Μαλτέζου. Ο Δημήτρης ειδοποιεί ότι θα καθυστερήσει και θα τους συναντήσει κατευθείαν στο εστιατόριο. Ο ‘Αρης θυμώνει και πάλι με τον πατέρα του. Στο μεταξύ ο Δημήτρης κατευθύνεται προς το ‘Ιδρυμα Βαλάτου…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.