ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 61ο

Περίληψη: Ο Σταύρος αποκρούει έντονα τη Χρύσα και της λέει να μην φλερτάρει γιατί θα της κόψει την καλημέρα. Η Βίκυ του ζητά να μην ξαναπλησιάσει τη Χρύσα Μαλτέζου. Στο κολέγιο γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες για την εκδήλωση στη μνήμη του Βαλάτου. Η ‘Αρτεμη κοντράρεται με την ‘Αννα. Η Μαρία λέει στη Ζωή πως θα ξεκόψει από τη Χρύσα και θα της πει να μην ανακατεύεται πια στα προσωπικά της. Στο οικογενειακό τραπέζι, ο ‘Αρης αρπάζεται με τη Χρύσα εξαιτίας του Σταύρου. Η Βίκυ έχει αγωνία για την εκδήλωση και καθυστερεί να ετοιμαστεί. Η Νάνσυ θέλει να γνωρίσει τους γονείς του Σιμόν και η Σάννυ ανησυχεί. Την ίδια ώρα, στο σπίτι του Σιμόν επικρατεί άγχος, καθώς ο Κριστιάν ετοιμάζεται για τη μεγάλη του παράσταση στο κολέγιο του γιου του. Πριν αρχίσει η εκδήλωση, η ‘Αρτεμη έχει την ευκαιρία να θυμίσει στον Δημήτρη ότι η προθεσμία που του έχει δώσει λήγει, η Κρίστη να αφήσει αιχμές στον Κίμωνα ότι υποψιάζεται τον Γρηγόρη για τη διάρρηξη στο γραφείο και η Φρύνη να μαγνητοσκοπεί τις αφίξεις των λαμπρών προσκεκλημένων. Η Φαίη ετοιμάζεται επιτέλους να φύγει για την εκδήλωση όταν η Εύα αποφασίζει να ξαναπάθει κρίση λουμπάγκο!.. Η εκδήλωση ξεκινά με τους ομιλητές να θυμίζουν το λαμπρό έργο του Βαλάτου. Ο Σταύρος ανησυχεί γιατί η μητέρα του δεν έχει εμφανιστεί ακόμα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.