Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 60

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 60ο

Περίληψη: Η Φαίη ζητά από τον Σταύρο να κάνει υπομονή γιατί δε θέλει να τον χάσει. Ο Δημήτρης και η ‘Αννα σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για να απομακρύνουν την ‘Αρτεμη από το προσκήνιο και να έχουν την Αλεξάνδρα του χεριού τους. Η Νάνσυ συναντιέται με τον Γρηγόρη. Η Σάννυ την ακολουθεί για να δει με ποιον θα συναντηθεί. Ο Δημήτρης καλεί το ταξί της Βίκυ για να τον μεταφέρει στη γκαρσονιέρα του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τη Βίκυ και να ανακαλύψει ότι η παρουσία της τον ηρεμεί. Η Μάρω και η Χρύσα κατεβαίνουν στη γειτονιά του Σταύρου όπου η Μάρω θέλει να συναντήσει τον Ρώσο και η Χρύσα είναι αποφασισμένη να κάνει μία ξεκάθαρη κίνηση για να κερδίσει τον Σταύρο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.