Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 57

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 57ο

Περίληψη: Η Μαντώ δίνει χρήματα στο Γιάννη για να καλύψει τα χρέη του. Η ξαφνική ασθένεια της Εύας την καθηλώνει στο σπίτι της Φαίης, πράγμα που αποδιοργανώνει την κοπέλα. Η Λένα εκφράζει τις απαιτήσεις της στο Δημήτρη. Ο Δημήτρης παίζει μαζί της όπως η γάτα με το ποντίκι… Δεν ξέρει όμως ότι η Λένα είναι πολύ πιο πονηρή απ’ αυτό που φαίνεται… Ο ‘Αρης και η ‘Αντα ψάχνουν στο ‘Ιδρυμα στοιχεία για το Βαλάτο. Βρίσκουν την αλληλογραφία που αφορά σε ένα παιδί που θα μπορούσε να είναι ο αδερφός του… Η ‘Αρτεμη αντιλαμβάνεται ότι το κόλπο της έπιασε και ανακουφίζεται… Η ξαφνική επίσκεψη της Αλεξάνδρας στην εταιρεία του Δημήτρη δίνει την ευκαιρία στο ανδρόγυνο να έχουν μία εκ βαθέων συζήτηση από την οποία προκύπτουν πολλά… Η Νάνσυ έχει μεγάλες απαιτήσεις από τη Σάννυ και λειτουργεί εκβιαστικά για να εξασφαλίσει τη συντροφιά της κόρης της. Η Σάννυ δεν υποκύπτει και κανονίζει να δει τον Σιμόν το βράδυ, στο μπαράκι, εκεί που θα μαζευτούν όλοι οι φοιτητές για να δουν το κλιπ της ‘Αντας. Ενώ η Μαρία ετοιμάζεται για την έξοδο με τους φίλους της γειτονιάς, ο Σταύρος αναγκάζεται να ακυρώσει, μια η Φαίη περιμένει να βρεθούν,ακολουθώντας ένα μεγαλόπνοο σχέδιο της Φρύνης για να αποφύγουν τη μαμά- κέρβερο, Εύα. Η υπαναχώρηση του Σταύρου κάνει έξαλλο τον Ρώσο. Οι δύο φίλοι ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες… Η ‘Αννα γυρνά στο σπίτι της, όπου στο υπόγειο συναντά έναν μυστηριώδη σιωπηλό άνδρα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.