Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 56ο

Περίληψη: Ο ‘Αρης λέει στην ‘Αντα για τον φάκελο που ανακάλυψε στα αρχεία του Βαλάτου. Ο Δημήτρης κατορθώνει να αποσπάσει από την ‘Αρτεμη παράταση της διορίας, ισχυριζόμενος, ότι η Αλεξάνδρα είναι ψυχολογικά ασταθής και κινδυνεύει από την αποκάλυψη της αλήθειας. Η Χρύσα λέει στον Σταύρο ότι δεν είδε τη Μαρία καλά και ότι είχε πάει σε ένα γιατρό. ‘Επειτα λέει στη Μαρία για τη συζήτηση με τον Σταύρο και την παροτρύνει να προχωρήσει το σενάριο με την ψεύτικη εγκυμοσύνη… Η Μαντώ κλέβει για να βοηθήσει το Γιάννη. Το θέμα με τα γραπτά της Κρίστης που διέρρευσαν έχει προβληματίσει καθηγητές και παιδιά και πυροδοτεί την κόντρα μεταξύ του Σταύρου και του ‘Αρη. Μία ανέλπιστη βοήθεια εμφανίζεται για τον Σιμόν. Ο Μανώλης πλησιάζει τη Βίκυ αλλά αυτή είναι άρρηκτα δεμένη με τις αναμνήσεις της. Ο Σταύρος κατηγορεί τον ‘Αρη για το θέμα της υποκλοπής των γραπτών του τεστ της Κρίστης. Τα δυο αγόρια έρχονται στα χέρια στο διάδρομο της σχολής. Ο Θεόφιλος επιπλήττει διακριτικά τον χτυπημένο ‘Αρη και η ‘Αννα, πιο έντονα τον Σταύρο, ο οποίος όμως είναι πεπεισμένος ότι έχει δίκιο. Αργότερα λέει στην ‘Αρτεμη ότι αποφάσισε να μιλήσει στην εκδήλωση για τον Βαλάτο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.