Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 48

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 48ο

Περίληψη: Η ‘Αννα συναντά την ‘Αντα στο νοσοκομείο και καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης της κρύβει πολλά. Ζητά εξηγήσεις, αυτός όμως είναι αποφασισμένος να κρύψει τα χαρτιά του. Η Μαντώ και ο Γιάννης έχουν το πρώτο τους ραντεβού και το πρώτο τους φιλί. Ο Σταύρος κάνει την εργασία αλλά η παγίδα του ‘Αρη πετυχαίνει : η εργασία του σβήνεται. Η Βίκυ κι ο Μανώλης έχουν μία συζήτηση εκ βαθέων: ο Μανώλης καταλαβαίνει ότι η Βίκυ έχει βαριές συναισθηματικές αποσκευές, είναι όμως αποφασισμένος να μείνει στο πλάι της. Η ‘Αρτεμη πιέζει την ‘Αννα για να της παρουσιάσει τα πεπραγμένα του κολεγίου. Στην τάξη, ο Σταύρος πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της εργασίας του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Φαίη ανησυχεί γι’ αυτό αλλά αργότερα θα πέσει και η ίδια θύμα του σχεδίου της Χρύσας…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.