Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 46

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 46ο

Περίληψη: Η Χρύσα φεύγει για το ραντεβού της με τον Σταύρο δημιουργώντας ερωτηματικά στον πατέρα της. Η Ζωή διαφωνεί με το σχέδιο της κόρης της για επανασύνδεση με τον Σταύρο. Η Χρύσα είναι γλυκειά και ευάλωτη με τον Σταύρο, αυτός όμως το μόνο που θέλει είναι να πάει να βρει τη Φαίη. Στο μπαρ, η Τζίνα τσακώνεται με τον Γιάννη μπροστά στους φοιτητές. Αργότερα, όλοι μαζεύονται στη φάρμα της Μαντούς προκειμένου να γυρίσουν το video clip της ‘Αντας. Η Μαρία ζητά από τον Σάκη και τον Ρώσο να μη χαθούν εξαιτίας του χωρισμού της με τον Σταύρο. Αυτοί της υπόσχονται ότι θα είναι πάντα φίλοι. Ο Δημήτρης πηγαίνει να συναντήσει τη Λένα για ένα ερωτικό ραντεβού. Από ένα παιχνίδι της μοίρας, το ταξί που τον οδηγεί στον προορισμό του είναι αυτό … της Βίκυς…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.