Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 40ο

Περίληψη: Ο Δημήτρης αιφνιδιάζεται από την απόφαση του Βαλάτου να αφήσει την προσωρινή διαχείριση του Ιδρύματος στην ‘Αρτεμη. Εκμυστηρεύεται στην Αλεξάνδρα ότι αισθάνεται ταπεινωμένος. Προσπαθεί να βάλει αμφιβολίες στο μυαλό της Αλεξάνδρας σχετικά με το παρελθόν της ‘Αρτεμης και το ρόλο που έπαιξε στη ζωή του Βαλάτου. Ο Σταύρος υποχρεώνει τη Φαίη να του δείξει το ραβασάκι και της λέει ότι ο ‘Αρης θα έχει να κάνει μαζί του αν συνεχίσει να τη διεκδικεί… Ο Σήφης αρχίζει να ζηλεύει τον ‘Αρη για την κολλητή παρέα που κάνει με την ‘Αντα. Παράλληλα, ο Ρώσος επιτίθεται στον Σταύρο λέγοντάς του ότι η καινούργια του σχέση θα είναι ένα πυροτέχνημα και θα επιστρέψει στη Μαρία. Η Χρύσα, επιστρατεύει τη Μάρω και κάνει μία επίσκεψη στα δυτικά προάστια, όπου προσφέρει τη φιλία και τη συμπαράστασή της στη Μαρία, τη διαβεβαιώνει ότι η σχέση της με τον Σταύρο δε γίνεται να έχει τελειώσει και της υπόσχεται κάθε δυνατή βοήθεια. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα συζητά με τον ‘Αρη αλλά δεν μπορεί να ησυχάσει αφού η Χρύσα δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και πολλές ώρες. Το κακό προαίσθημα της μητέρας αποδεικνύεται αληθινό αφού η Χρύσα, οδηγώντας απρόσεκτα, έχει ένα τροχαίο ατύχημα…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.