Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 38

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 38ο

Περίληψη: Μετά την κηδεία του Βαλάτου, ο ‘Αρης βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τη Φαίη και με τον ίδιο τρόπο η Χρύσα εκμεταλλεύεται την ευγένεια του Σταύρου… Στη φάρμα,  η ανησυχία της Αναστασίας για την κόρη της την οδηγεί σε μεγάλη αδιακρισία. Η αιφνιδιαστική επιστροφή της Μαντούς προκαλεί καυγά. Ο ‘Αρης θυμώνει όταν μαθαίνει την πρόταση που είχε κάνει ο πατέρας του στον Σταύρο και ζητά από την Αλεξάνδρα να ακυρώσει την υποτροφία του αντιπάλου του. Η έκρηξή του θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Δημήτρη. Ο Σταύρος και η Φαίη έρχονται πολύ κοντά, αλλά ο ερχομός της Φρύνης τους διακόπτει… Η ‘Αννα οργανώνει τις έρευνες για τον εντοπισμό της μαίας. Η Βίκυ, με το γνωστό ψευδώνυμο μιλά στο ραδιόφωνο για τη ζωή της. Κάτι που θα πει όμως θα προβληματίσει την Αλεξάνδρα και τη Χρύσα που τυχαία ακούν την εκπομπή… Ο Μανώλης επιμένει να διεκδικεί την αγάπη της Βίκυς…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.