Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 34ο

Περίληψη: Ο Βαλάτος εκμυστηρεύεται στην ‘Αρτεμη ότι ετοιμάζεται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον γαμπρό του και την ‘Αννα. Η Χρύσα λέει στη Φαίη ότι «κάποιος» τους είδε να φιλιούνται με τον Σταύρο. Εκείνη το αρνείται και τότε η Χρύσα την ενημερώνει ότι μίλησε με τη Μαρία και έμαθε, ότι αυτή και ο Σταύρος επισημοποίησαν τη σχέση τους… Ο Θεόφιλος καλεί τη Σάννυ στο γραφείο του και την πιέζει να ζητήσει συγνώμη από τον Γρηγόρη, εξηγώντας ότι αν αρνηθεί θα πρέπει να φύγει από το κολέγιο. Ο Βαλάτος επισκέπτεται την ‘Αννα, ενώ ο ‘Αρης, που τον βλέπει να καταφτάνει στο κολέγιο, παραμονεύει και καταφέρνει να κρυφακούσει τη συζήτησή τους. Ο Βαλάτος ρωτά την ‘Αννα, αν έψαξε να βρει το άλλο παιδί, όπως της είχε ζητήσει τότε και εκείνη, φαινομενικά ψύχραιμη, υποστηρίζει ότι έκανε ό,τι της ζήτησαν. Τότε ο Βαλάτος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει πλέον όλη την αλήθεια: παρά τις διαβεβαιώσεις της ‘Αννας για το αντίθετο, η μαία του αποκάλυψε πως το άλλο παιδί έζησε… Ο Βαλάτος κατηγορεί τον Δημήτρη ότι απατά την Αλεξάνδρα, πράγμα που αυτός αρνείται κατηγορηματικά. Στη συνέχεια, ο Βαλάτος του αποκαλύπτει ότι ο άλλος του γιος έζησε και τον έχει συναντήσει. Η υπερβολική ένταση ραγίζει την καρδιά του Βαλάτου, ο οποίος προσπαθεί να πάρει το φάρμακό του αλλά… ο Δημήτρης τον εμποδίζει!  Ο Βαλάτος πέφτει νεκρός στο γραφείο της ‘Αννας. Ο Δημήτρης υποκρίνεται τον σοκαρισμένο και μεταφέρει το νέο στους καθηγητές, ενώ η ‘Αννα προσποιείται τη λυπημένη στην καχύποπτη ‘Αρτεμη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.