Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 31ο

Περίληψη: Ο Βαλάτος συναντά την Αλεξάνδρα και, χωρίς να εξηγήσει σε τι αναφέρεται, της ζητάει συγνώμη για ό,τι της έχει κάνει. Η Μαρία λέει στη Ζωή ότι νιώθει πως κάποια άλλη έχει μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Σταύρο. Ο Βαλάτος γράφει ένα γράμμα στην ‘Αρτεμη και της το δίνει με την εντολή να το ανοίξει μετά τον θάνατο του.  Πριν το δείπνο, η Βίκυ ρωτά τον Σταύρο, αν τρέχει κάτι με τη Φαίη. Εκείνος δεν της απαντά και φεύγουν για το σπίτι της Μαρίας. Στη διάρκεια του δείπνου, η Βίκυ τον βλέπει στριμωγμένο και ψάχνει τρόπο να τον βοηθήσει. ‘Οταν ο Θόδωρος φέρνει την κουβέντα στην επισημοποίηση της σχέσης της Μαρίας και του Σταύρου, η Βίκυ λέει ότι το θεωρεί ανοησία αφήνοντάς τους όλους άναυδους. Ο ‘Αρης ζητάει από την Αλεξάνδρα να μην έρθει στον αγώνα μπάσκετ. Στο μεταξύ, οι γονείς της Μαντώς προσέχουν αλλαγές στη συμπεριφορά της και φοβούνται μην επαναλάβει κάποια παλιότερα λάθη της… Ο Δημήτρης προειδοποιεί την ‘Αννα να μη μιλήσει στον Βαλάτο για το παρελθόν, καθώς οι αποκαλύψεις θα ανατρέψουν τις ζωές πολλών ανθρώπων…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.