Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 29ο

Περίληψη: Η Αλεξάνδρα ζητά από τον πατέρα της να περάσει τις μετοχές της D-Port στον Δημήτρη, αλλά αυτός αποφεύγει να της απαντήσει. Αντί γι’ αυτό, της μιλάει για την εξαιρετική εντύπωση που του έκανε ο Χαλκιάς και της λέει ότι θέλει να τον γνωρίσει. Ο Θεόφιλος τηλεφωνεί στη Νάνσυ και της εξηγεί ότι ο τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση με τον Γρηγόρη είναι να ζητήσει η Σάννυ δημόσια συγνώμη, επειδή αμφισβήτησε την εντιμότητά του μπροστά σε όλη την τάξη. Η Σάννυ όμως δε δέχεται σε καμία περίπτωση να κάνει πίσω. Ο Σταύρος περνά από το μπαράκι, ψάχνοντας μια ευκαιρία να μιλήσει στη Φαίη και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Η Χρύσα τον βλέπει, τηλεφωνεί στη Μαρία και την προσκαλεί να έρθει στο μπαρ. Η Μαρία φτάνει στο μπαράκι, τους βλέπει και απαιτεί εξηγήσεις από τον Σταύρο. Ο Βαλάτος, μαθαίνοντας για τη σχέση του Δημήτρη με τη Λένα, αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στην κόρη του και να καταστρέψει το γαμπρό του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.