Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Περίληψη: Ο Δημήτρης βρίσκει τον Βαλάτο στο γραφείο του και τον ρωτάει γιατί έκοψε τη χορηγία. Ο Βαλάτος δεν του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο, αλλά τον συμβουλεύει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, που όλα θα έρθουν στο φως. Ο Σταύρος λέει στη Μαρία να μην μιλάει στη Χρύσα για τα προσωπικά τους, ενώ η Βίκυ, έχοντας αντιληφθεί κάτι από την ένταση μεταξύ Μαρίας και Σταύρου, προσπαθεί να ψαρέψει το γιο της για να μάθει πληροφορίες. Ο Βαλάτος, που έχει πάει έξω από το σπίτι του Σταύρου, τον βλέπει να βγαίνει κι από τη συγκίνηση, καταρρέει. Για άλλη μία φορά ο Γρηγόρης πριμοδοτεί τις επιδόσεις του ‘Αρη στο μάθημα αλλά η Σάννυ δεν μένει αδρανής και τον ξεσκεπάζει… Ο Δημήτρης ενημερώνει την ανήσυχη ‘Αννα ότι υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από την απόφαση του Βαλάτου να διακόψει τη χορηγία προς το κολέγιο. Η ‘Αννα αποφασίζει να αντεπιτεθεί…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.