Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 22ο

Περίληψη: Ο Σήφης αναρτά στο site του κολεγίου  τη φωτογραφία του ταπεινωμένου Σιμόν. Ο Δημήτρης ενημερώνει την Αλεξάνδρα ότι η μαία ζήτησε να δει τον πατέρα της. Η Αλεξάνδρα πιστεύει ότι η γυναίκα που ψάχνει ο πατέρας της και η μαία είναι το ίδιο πρόσωπο. Ο Σιμόν βγαίνει από το σπίτι του μαζί με τον Ρώσο, που έχει έρθει να δώσει χρήματα στην Αντέλα και πέφτουν πάνω στον Σταύρο. Ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι ο Σιμόν έχει πει ψέματα για την πρεσβεία, αλλά αποφασίζει πως πρέπει να τιμωρηθεί ο Σήφης. Η Νάνσυ εξομολογείται στη Σάννυ ότι το μοιραίο βράδυ του ατυχήματος ήταν με έναν άνδρα … Επομένως,  αυτή φταίει για το θάνατο του ‘Αγγελου. Στο μεταξύ ο ‘Αρης και η ‘Αντα ψάχνουν στα αρχεία του μαιευτηρίου «Αγάπη» για το όνομα της Βάσως Παπαναστασίου και βρίσκουν τη διεύθυνσή της… Την ίδια ώρα, ο ντετέκτιβ ενημερώνει τον Βαλάτο για την υπόθεση της Βάσως Παπαναστασίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.