Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 8

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 8ο

Περίληψη: Η Ελένη, η μαία, συνέρχεται για λίγο και ο γιατρός καλεί τον ‘Αρη να τον ενημερώσει. Η Μαρία έρχεται στο σπίτι του Μαλτέζου, για να κάνει πεντικιούρ στη Χρύσα και τη Μάρω. Στην κουβέντα της με τη Μάρω, η Χρύσα δηλώνει ξεκάθαρα πως έχει βάλει στο μάτι τον «καινούριο» στο κολέγιο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του. Ο ‘Αρης υπόσχεται στο γιατρό του νοσοκομείου να του φέρει επιτέλους την ταυτότητα της ασθενούς. Λίγο αργότερα όμως, έρχεται στο νοσοκομείο φαξ από την αστυνομία με την ταυτότητα της Ελένης. Ο γιατρός αντιλαμβάνεται την απάτη του ‘Αρη και καλεί την ασφάλεια. Την ίδια ώρα, ο Βαλάτος πηγαίνει στο παλιό σπίτι της Βίκυς, αναζητώντάς την με το παλιό της όνομα, Βάσω Παπαναστασίου. Από τον γείτονά της μαθαίνει πως η κοπέλα έχει μετακομίσει από καιρό, όπως και ότι είχε μαζί της ένα μικρό αγοράκι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.