Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 3

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 3ο

Περίληψη: Πρώτη μέρα της ακαδημαϊκής χρονιάς και στο κολλέγιο οι φοιτητές ξαναβρίσκονται στις γνωστές παρέες. Εκτός όμως από τους παλιούς φοιτητές, κάποιοι νεοφερμένοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο Σταύρος δεν περνάει απαρατήρητος από τον γυναικείο πληθυσμό του κολεγίου. Στο αμφιθέατρο, όπου μαζεύονται καθηγητές και φοιτητές για τον καθιερωμένο χαιρετισμό από τη διευθύντρια ‘Αννα Σπανού,  η Φαίη βλέπει με έκπληξη τον Σταύρο και μαθαίνει πως είναι ο υπότροφος για τον οποίο μιλούν όλοι. Και η Χρύσα Μαλτέζου όμως, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον νεοφερμένο. Ο ‘Αρης δεν αργεί να κάνει ευθεία επίθεση στον Σταύρο, ο οποίος όμως δείχνει ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Δημήτρης στα γραφεία της D-port μηχανορραφεί με το Γρηγόρη, τον έμπιστό του καθηγητή από το κολλέγιο,  ενώ στην αποθήκη, δίπλα στο σπίτι του Σταύρου, οι χακεράδες φίλοι του σχεδιάζουν να καταστρέψουν την εταιρεία  και τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος Βαλάτος, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, δείχνει ότι η αντιπάθειά του προς το γαμπρό του έχει πολύ βαθιές ρίζες. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, πράγμα που είναι ένα μόνιμο αγκάθι στη ζωή της Αλεξάνδρας που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πυρά. ‘Οταν τα σχέδια για δείπνο στο σπίτι της κόρης του ακυρώνονται, ο Φίλιππος γυρνά στο σπίτι του πάνω στην ώρα για να δεχτεί μία αναπάντεχη επίσκεψη που θα αποβεί μοιραία για τις τύχες όλων…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε