Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η Αλεξάνδρα Βαλάτου, η γυναίκα του Δημήτρη Μαλτέζου, επιβιβάζεται στο ταξί της Βίκυς με κατεύθυνση μία δεξίωση όπου θα παραστεί με το σύζυγό της, ο οποίος βραβεύεται για τις δραστηριότητες της εταιρείας του, της D-Port. H Βίκυ, βλέποντας την Αλεξάνδρα αναστατώνεται και προσπαθεί να κρύψει την ταραχή που της φέρνουν οι αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Σταύρος αποκαλύπτει στην κοπέλα του, τη Μαρία, τους δισταγμούς του για το κολλέγιο και εκείνη προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Η Φαίη, η όμορφη συμφοιτήτρια του ‘Αρη Μαλτέζου, οργανώνει διαμαρτυρία στη γειτονιά του Σταύρου ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος από το εργοστάσιο της περιοχής. Η προσωπικότητα του Σταύρου δείχνει να εντυπωσιάζει την κοπέλα.
Την ίδια ώρα, σ’ ένα γηροκομείο, μία μυστηριώδης γυναίκα, η νοσοκόμα Ελένη, βλέπει στην τηλεόραση τη δεξίωση όπου κάνει δηλώσεις ο Δημήτρης Μαλτέζο και αναστατώνεται.
Η επομένη είναι η πρώτη μέρα στο κολλέγιο και ξεκινά με μία… σύγκρουση : του Σταύρου Χαλκιά με τον ‘Αρη Μαλτέζο. Τα δύο αγόρια καυγαδίζουν με μία ένταση που προδικάζει ότι η σχέση τους θα είναι εκρηκτική…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε