Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Είκοσι χρόνια πριν, σ’ ένα αποκριάτικο χορό, ο Δημήτρης Μαλτέζος κάνει μία γνωριμία που θα ταράξει την τακτοποιημένη ζωή του με την όμορφη και πλούσια Αλεξάνδρα Βαλάτου. Το πάθος τον συνεπαίρνει αλλά κανείς δεν ξέρει αν είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες…
Σήμερα… , σε μία γειτονιά της πόλης, ο Σταύρος Χαλκιάς, φτωχό παιδί αλλά εξαιρετικό μαθηματικό μυαλό, περνά την τελευταία ξένοιαστη μέρα παίζοντας μπάσκετ με τον κολλητό του, τον «Ρώσο». Αύριο, ο Σταύρος θα περάσει την πόρτα του διακεκριμένου κολλεγίου ADC για να φοιτήσει με υποτροφία στο δεύτερο έτος. Μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, του δημιουργεί άγχη και επιφυλάξεις αλλά βλέπει πόσο χαίρεται η Βίκυ, η μητέρα του που τον μεγάλωσε με στερήσεις αλλά και πολλή αγάπη… Την ίδια ώρα, κάποια χιλιόμετρα μακριά, στα βόρεια προάστια, ο ‘Αρης Μαλτέζος «εγκαινιάζει» τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με μία χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο μπάσκετ του κολλεγίου, μπροστά στους συμφοιτητές του που τον επευφημούν.  ‘Ομορφος, πλούσιος, κακομαθημένος, γιος του επιτυχημένου επιχειρηματία Δημήτρη Μαλτέζου ο ‘Αρης θεωρεί τον εαυτό του τον αρχηγό της «αγέλης» των δευτεροετών πλέον φοιτητών. Η σιγουριά του όμως υποχωρεί κάπως, όταν κάνει την εμφάνισή της η γλυκιά, ευγενική και διόλου επιρρεπής στο φλερτ του, Φαίη. Η ‘Αννα, η διευθύντρια του κολλεγίου σε συζήτησή της με τον Δημήτρη Μαλτέζο του υπενθυμίζει τη χορηγία αλλά και του επισημαίνει την ανάγκη να σοβαρευτεί ο γιος του γιατί το δεύτερο έτος είναι πιο απαιτητικό κι εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να δείξει επιείκεια.
Ο Σταύρος ζητά από τη μητέρα του, τη Βίκυ, να ξαναφτιάξει τη ζωή της, αλλά αυτή αρνείται φοβούμενη τα λάθη του παρελθόντος.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), ‘Αντα Λιβιτσάνου (Κρίστη Στεφάνου)
Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (‘Αρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος Βαλάτος), ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Γιάννης Δρίτσας (Γρηγόρης), Δημήτρης Γεροδήμος (Γιάννης), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Στέφανος Μουαγκιέ (Σιμόν), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Ειρήνη Σταματίου (‘Αντα), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Μαρία Τσαρούχα (Αναστασία), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Στέλιος Καλαϊτζής (Μανόλης), Δημήτρης Καραβιώτης (Μιχάλης), Κατερίνα Σουβλή (Ελένη), Μαριλίζ Ριτσάρδη (Αντέλα) κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, ‘Αννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδας: Θανάσης Ιατρίδης και συνεργάτης: Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε