Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο: 1

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Περίληψη: Ο Νικόλας συμβουλεύει την Εύα να κρατηθεί μακριά από τον Μάνο. Το ίδιο της λέει και η μητέρα της, αλλά εκείνη δεν έχει τη δύναμη να το κάνει. Ο Λουκάς λέει στον Νικόλα να απομακρυνθεί από την Εύα. Ο Ηλίας συμβουλεύει τη Δάφνη το ίδιο, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει τον λόγο. Ο Φίλιππος ανακοινώνει στους γονείς του ότι δεν θέλει να γίνει δικηγόρος, αλλά σκηνοθέτης. Ακολουθεί μια πολύ έντονη σύγκρουση με τον πατέρα του. Ο Στέλιος παρακολουθεί τις κινήσεις της Νόρας και βρίσκει τρόπους να την πλησιάσει. Ο Μάνος αλλάζει τα δείγματα νερού που έστειλε ο Νικόλας στο Χημείο και η Εύα επισκέπτεται τον Νικόλα, για να ξεκαθαρίσουν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Μάνος Λύτρας), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Γιώργος Νανούρης (Στέλιος Μορίδης), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου Λύτρα), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος), Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), Ανδρέας Φυλακτού (Φίλιππος Ρούσσος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου)

Σενάριο: ‘Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Συνεργάτες σεναριογράφοι: Κώστας Καπώνης, Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Ευριπίδου, Χριστίνα Κοτζάμπαση
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Σωκράτης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Μυλωνόπουλος
Ρύθμιση εικόνας, ηχοληψία: Αποστόλης Κολιός, Ben Glyn Jones, Κλήμης Δήμου
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Styling: Ιωάννα Ζαφειροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Διεύθυνση παραγωγής: Αντιγόνη Κανελοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Τηλεοπτικές επιχειρήσεις Α.Ε., Νίνος Ελματζιόγλου