Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα ότι θα παντρευτεί τη Μίλιτσα κάνει έξαλλο τον Βύρωνα που δηλώνει ότι δεν θα πάει στο γάμο. Η Μπέτυ γυρίζει από τη Σουηδία ερωτευμένη με τον νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού, γεγονός που αναστατώνει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο και προκαλεί συγκρούσεις και ανατροπές. Το ατύχημα της Ιουλίας γίνεται αιτία να έρθει στη θέση της η Πετρούλα με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις δύο οικογένειες. Ο ‘Αρης και η Λίζα τελειώνουν τις εξετάσεις και οργανώνουν πάρτι στην πισίνα εν αγνοία του Βύρωνα. Τέλος, η δημοσίευσή φωτογραφιών του Μπάμπη και της Πετροχείλου σε κουτσομπολίστικο περιοδικό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην Πελαγία η οποία απαιτεί από τον άντρα της να παραιτηθεί αμέσως από τη δουλειά του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Μπάμπης Γιωτόπουλος (Χαρίλαος)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA