Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

Επεισόδιο 38

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Περίληψη: Ο Ηλίας, μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι, έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά και όχι μόνο είναι υπέρ του γάμου της μητέρας του με τον πατέρα του Μπάμπη αλλά θέλει και ο γάμος να είναι θρησκευτικός! Αυτή η αλλαγή ενθουσιάζει την Πελαγία αλλά όχι και την Ολίβια που βλέπει το συμπεθέριασμα με τους διπλανούς σαν την απόλυτη καταστροφή. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Πελαγία προσφέρεται να συμμετάσχει σ’ ένα πρόγραμμα του σχολείου για εξωσχολικά μαθήματα αναλαμβάνοντας το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. Η “διδασκαλία” της Πελαγίας είναι ασφαλώς επεισοδιακή. Τα παιδιά το διασκεδάζουν αφάνταστα, όμως ο διευθυντής του σχολείου πέφτει σε μαύρη απελπισία… Παράλληλα, ο Μπάμπης αποφασίζει να επιστρέψει στη μαναβική (!) προκειμένου να δώσει το “καλό παράδειγμα” στον ‘Αρη, ο οποίος προσπαθεί να συγκεντρώσει λεφτά για την Αμερική με ανορθόδοξους τρόπους… Τέλος, ο Ηλίας συνέρχεται και προσπαθεί να χαλάσει το γάμο της μητέρας του την τελευταία στιγμή! Κι ενώ ο Ηλίας και η Ολίβια τρέχουν για να εμποδίσουν το γάμο, στο σπίτι των Γαληνών, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον ‘Αρη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Ράνια Σχίζα (Ολίβια), Χρήστος Σιμαρδάνης (Ηλίας), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), Μιχάλης Ιατρόπουλος (‘Αγγελος), Αλεξάνδρα Ούστα (Ιφιγένεια), Θεοχάρης Ιωαννίδης (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Μαρίτα Γαγάνη (Λυδία)
‘Εκτακτη συμμετοχή: Ελένη Ανουσάκη (Φένια), Δημήτρης Τζουμάκης (Αριστείδης), Βαγγέλης Γερμανός (Ροδόλφος Φωτιάδης), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)

Διασκευή σεναρίου: ‘Ελενα Σολωμού, Κώστας Βαζάκας
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA