Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26

Περίληψη: Ο Μπάμπης και ο Βύρωνας μετά από το “ατυχές” συμβάν με το μηχάνημα αποτρίχωσης κόβουν κάθε επαφή, γεγονός που προβληματίζει τόσο τη Μιράντα όσο και την Πελαγία. Η Λίζα πείθει τον ‘Αρη να κάνει αυτός τη διαφήμιση για το laser, πράγμα που δίνει μεγάλη χαρά στον Βύρωνα και τον κάνει να δει με άλλο μάτι τον γιο των γειτόνων. Η Μπέτυ είναι καλεσμένη σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού νέων στη Σουηδία ενώ η Ζαμπέτα αποφασίζει, για να ξεπεράσει τον Χαρίλαο, να ασχοληθεί με το πιάνο. Τελικά, ο Βύρωνας τα βρίσκει με τον Μπάμπη και οι δύο οικογένειες τρώνε παρέα αγαπημένες και συμφιλιωμένες. Ο Αχιλλέας έρχεται ξαφνικά από τη Θεσσαλονίκη και ανακοινώνει κάτι πολύ ευχάριστο. Μόνο που ο Βύρωνας έχει εντελώς διαφορετική άποψη…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Μέμος Μπεγνής (Αχιλλέας)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA