Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25

Περίληψη: Η Ζαμπέτα, έξαλλη από τις “αταξίες” του Χαρίλαου, καταφεύγει στον Βύρωνα και του ζητάει να της κάνει λίφτινγκ και διάφορες άλλες πλαστικές επεμβάσεις. Ο Βύρωνας το λέει στην Πελαγία, η οποία προσπαθεί να την αποτρέψει, επιστρατεύοντας τον Χαρίλαο που έρχεται στο σπίτι και τη ζητάει σε γάμο. Η Ζαμπέτα παρόλα αυτά επιμένει να κάνει τις επεμβάσεις. Τα παιδιά στήνουν σκηνή στον κήπο για να έχουν το χώρο τους και να παίζουν, γεγονός που εκμεταλλεύονται ο ‘Αρης και η Λίζα για να συναντιούνται το βράδυ. Ο Βύρωνας, με την ευκαιρία της παρουσίας του Μπάμπη και της Πελαγίας στην κλινική του, οργανώνει, με τη βοήθεια της Μιράντας, την αποτρίχωση του Μπάμπη και τη φωτογράφησή του με απρόβλεπτα ή μάλλον… καταστροφικά αποτελέσματα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Μπάμπης Γιωτόπουλος (Χαρίλαος)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA