Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24

Περίληψη: Μετά από τα γεγονότα της πενταήμερης στη Σαρδηνία, ο ‘Αρης και η Λίζα αντιμετωπίζουν την ποινή της αποβολής. Η διευθύντρια του σχολείου καλεί στο γραφείο της τον Μπάμπη, τον Βύρωνα, την Πελαγία και τη Μιράντα για να τους ενημερώσει. Και ενώ η οικογένεια Μουστοξύδη επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα, δηλαδή την Πετροχείλου, για να γλιτώσει τα παιδιά, στην οικογένεια Παπαπαύλου γίνεται χαμός. Ο Βύρωνας, έξαλλος με τη Λίζα, της απαγορεύει να βγαίνει και να συναντάει τον ‘Αρη. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο έρωτας των παιδιών φουντώνει ενώ ένας άλλος έρωτας τελειώνει άδοξα. Η Ζαμπέτα γυρίζει άρον άρον από την εκδρομή της στη Μικρά Ασία απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Χαρίλαου που έκανε “αταξίες”…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Αλεξάνδρα Παντελάκη (‘Ελενα Πετροχείλου)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA