Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Περίληψη: Η “χαμένη” αδερφή της Πελαγίας, κόρη του πατέρα της από άλλη μητέρα, θέλει να την συναντήσει σε τηλεοπτική εκπομπή. Και βέβαια το σχετικό γράμμα που παίρνει η Πελαγία φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Μουστοξύδη. Η Πελαγία βρίσκεται σε συναισθηματικό σοκ και η Ζαμπέτα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αφού ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον πεθαμένο σύζυγό της για το προ σαρακονταετίας κέρατο. Επιπλέον, η πολύφερνη παρουσιάστρια της εκπομπής καταφθάνει σπίτι τους και τους προετοιμάζει ψυχολογικά για την μεγάλη συνάντηση. Η κρίση αυτή επηρεάζει και τους γείτονες και ειδικά τον Βύρωνα που βλέπει το οικονομικό του πρόβλημα να μεγαλώνει όσο ο Μπάμπης αναβάλλει τη φωτογράφηση για την προβολή του μηχανήματος αποτρίχωσης. Τελικά οι μόνοι που φαίνεται να περνάνε καλά είναι ο ‘Αρης και η Λίζα που έχουν πάει πενταήμερη εκδρομή στην Ιταλία…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA