Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Περίληψη: Ο Μπάμπης φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι στην Ελβετία με την Πετροχείλου και η Πελαγία πλήττει. Ζητάει από τη Μιράντα να την προσλάβει ως βοηθό της για να κάνει κάτι κι αυτή. Η Μιράντα έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και της λέει ότι θα μιλήσει στο περιοδικό. Η Ζαμπέτα ετοιμάζεται για την εκδρομή στη Μικρά Ασία και η Λίζα με τον ‘Αρη για την πενθήμερη εκδρομή του σχολείου τους. Η Λίζα, θέλοντας να εξασφαλίσει την ηρεμία της, λέει στον ‘Αρη ότι πρέπει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή μέχρι τις πανελλήνιες. Ο Βύρωνας θέλει να διαφημίσει ένα νέο μηχάνημα αποτρίχωσης που έχει πάρει στην κλινική του. Κι επειδή τα μοντέλα είναι ακριβά σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μπάμπη θέλοντας ταυτόχρονα να προβάλει το παράδειγμα του λαϊκού άντρα που περιποιείται τον εαυτό του. Η Πελαγία αναλαμβάνει να πείσει τον άντρα της…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος) 

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA