Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Περίληψη: Μεγάλη Εβδομάδα και στο στολισμένο με κοτούλες, κουνελάκια, κεράκια, καλαθάκια και όλα τα συναφή σπίτι των Μουστοξύδηδων επικρατεί οργασμός προετοιμασιών. Τσουρέκια, κουλουράκια, κόκκινα αυγά, συγκρούσεις και συζητήσεις για το πού θα πάει η οικογένεια το Πάσχα. Η Πελαγία θέλει να πάνε στην Κέρκυρα και ο Μπάμπης στη Σαλαμίνα. Στο διπλανό σπίτι, αντίθετα, επικρατεί ηρεμία με εξαίρεση την ερωτευμένη Λίζα που έρχεται πολύ κοντά στον ‘Αρη και όλα δείχνουν ότι θα τα ξαναβρούν. Ο Βύρωνας, ευτυχισμένος που θα φύγουν οι διπλανοί και θα ησυχάσει έστω και για λίγες μέρες, προγραμματίζει να καλέσει φίλους στον κήπο του σπιτιού του και να περάσουν επιτέλους ένα “πολιτισμένο” Πάσχα. Μία πρόσκληση, όμως, ανατρέπει τα σχέδια και των δύο οικογενειών και τις αναγκάζει να γιορτάσουν τη γιορτή της αγάπης μαζί…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ‘Αβα Γαλανοπούλου (Πελαγία), Κώστας Κόκλας (Μπάμπης), Αριέττα Μουτούση (Μιράντα), Γιώργος Κωνσταντής (Βύρωνας), ‘Εφη Παπαθεοδώρου (Ζαμπέτα), Σοφία Βογιατζάκη (Πετρούλα), ‘Αννα Δημητρίεβιτς (Μίλιτσα), Δημήτρης Βλάχος (‘Αρης), Ελένη Τζώρτζη (Ιουλία), Σμαράγδα Καλημούκου (Λίζα)
Και τα παιδιά: Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ), Δημήτρης Νταούλης (Μιχαλάκης), Βασιλική Καρρά (Νεφέλη), Κωνσταντίνος Λαγός (Κωνσταντίνος)
‘Εκτακτη συμμετοχή
: Αλεξάνδρα Παντελάκη (‘Ελενα Πατροχείλου)

Διασκευή σεναρίου: Πάνος Αμαραντίδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: Studio ATA